Vendégkönyv

Sz. Krisztián + Barátok

„Köszönjük szépen ezt a szép estét és mindent! Csodálatos a ház és a hely, tiszta környezet, itt mindent lehet csinálni. Aki csak tud menjen el ide kikapcsolódni… Még vissza térünk ide mindenképp 🙂 !!”

 

– 2021. július 11. –

Szonja, Péter, Nuri, Budapest

„Nagyon köszönünk mindent! Szuper jól éreztük magunkat. Folyton utazunk Itthon és külföldön egyaránt-, de ilyen figyelemmel felszerelt, tiszta Vendégházban nem jártunk még. Tényleg mint otthon! Ha vacsi után fogpiszkálót keresek, még az is van! És minden. Köszönjük és gratulálunk. ❤️:)”

 

– 2021. augusztus 04. –

P. Istvánné és Családja

„Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük. Csendes, békés, egyszerű és mégis minden igényt kielégít. Legyen ez a kis vállalkozás sikeres. Minden jót kívánok hozzá.”

 

– 2021. augusztus 07. –

H-S. Betti és Barátai, Jászberény

„Hálás köszönet, hogy itt tölthettem a születésnapi meglepetés hétvégémet. Csodálatosan éreztük magunkat!!! U.i. Köszönöm az ajándék pezsgőt! :)”

— 🌻 —

 

„Köszönjük szépen a kedves fogadtatást és a barátságos körülményeket. Igazán jól éreztük magunkat. Ajánlani fogunk benneteket! ”

— 🌻 —

 

„Csodálatos hely, kedves vendégvárás! Nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb is jövünk amint lehet és ajánlani fogjuk a helyet mindenkinek! ”

— 🌻 —

 

„Millió köszönet az itt töltött időért. Nagyon jól éreztük magunkat. Ritka az ilyen jól felszerelt vityilló, kedves fogadtatás. Ide bármikor visszajönnénk! ❤️”

 

– 2021. szeptember 04. –

M. Család, Budapest

„Köszönjük a vendéglátást! Tiszta, mindennel felszerelt kis házikó. Minden volt, amire itt vágyik az ember. Szuper jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni ide! ”

 

– 2021. szeptember 05.

I. Zsuzsanna és Barátai, Békéscsaba

„Kedves Vendéglátóink! Békéscsabáról érkeztünk csapatépítő kis hétvégénkre. Felejthetetlen élményben volt részünk! A csodás, tiszta környezet, a barátságos fogadtatás, a mindenre kiterjedő figyelmesség csodássá tette az itt töltött időnket! Mindenkinek meleg szívvel ajánlani fogjuk! És persze visszajövünk! :)❤️”

 

– 2021. szeptember 11.

I. Zsuzsanna, Békéscsaba

„Ismét úgy éreztem magam, mikor ide beléptem 🙂 Istenem, ez a nyugalom szigete 🙂 ! Reggel indulás előtt szétnéztem, hátha találok cipőkanalat. Átsuhant az agyamon 🙂 hmmm… nincsen 🙂 Aztán megláttam a végét a lócán felakasztva. 🙂 Akkorát nevettem! :):) Hogy is gondolhattam, hogy itt létezik olyan dolog, amire ne gondolnának a vendégek kényelme érdekében! 🙂 Csillagos 5-ös! 🙂 Köszönöm! ”

 

– 2021. október 14.

T-Boys Fiúk, Mohács

„Mindent nagyon szépen köszönünk! SZUPER, SZUPER, SZUPER !!! 1000 % :)”

 

– 2021. december 13. –

K. Éva, Ausztria

„Kedves Vendéglátóink! Nagyon jól éreztük magunkat! Örömmel tapasztaltam megérkezésünkkor, hogy az interneten látott képek ugyan olyanok, mint a valóság. Öröm volt itt lenni egy olyan házikóban, ahol pont úgy éreztem magam, mint aki hazajött. Az elvártnál is jobban fel van szerelve, mindent megkaptam, amire csak vágytam! A karácsonyi dekorációtól csak még otthonosabb minden! A gyerekek is nagyon jól érezték magukat, biztos, hogy még jövünk máskor is! ”

 

– 2021. december 31. –

Debreceni Egyetemisták

„Szuper estét töltöttünk itt. Nagyon jól éreztük magunkat. Remekül felszerelt a lakás, otthonos. 🙂 Köszönjük! :)”

 

– 2022. január 26. –

Olena és családja, Ukrajna

„Thank you so much for your friendliness and compassion! We really enjoyed staying at your wonderful house. Wish you peace and happiness!!! ”

 

– 2022. március 07. –

B. Család, Belgium

„Egészen Athéntól jöttünk idáig. A lehető legjobb választás volt ez a csodás kis házikó. Hihetetlen nyugalom, felszereltség, tényleg minden IS van! Tündéri vendéglátók vagytok! Legközelebb is Nálatok pihenünk meg a hosszú utunk után. ❤️”

 

– 2022. március –

H. Tibor és H. Ilona, Budapest

„Köszönjük a vendéglátást! ❤️ Nagyon jól éreztük magunkat. Itt tényleg minden van amire szükség lehet. Szuper a ház felszereltsége! Kávéfőzésnél volt egy kis gondunk, kettő kapszula nem akart kávét adni ( 🙂 ) Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a helyet! ”

 

– 2022. május 11. –

Sz. Család, Nyíregyháza

„Kedves Vendégház! Nagyon szuper az egész ház és a kert is nagyon hangulatos. Köszönjük, hogy itt lehettünk! Ide bármikor visszajönnénk! ❤️ Köszönjük a hűtőben lévő italokat!! Köszönjük a vendéglátást, nagyon szép a hely, nagyon jó a ház!!! ”

 

– 2022. június 03. –

G. Család, Komló

„Kedves Vendéglátók! Nagyon takaros, jól felszerelt házikót ismertünk meg. Kellemesen éreztük magunkat, csak így tovább! Sok vendéget kívánunk! ”

 

– 2022. június 25. –

N. Zoltán, Németország

„Kedves Család! Nagyon szép a hely és a környék! Gratulálok! ”

 

– 2022. július 06. –

T- F. Család, Németország

„Kedves Vendégvárók! Kár, hogy csak egy éjszakát tudtunk itt tölteni, de mennünk kell tovább… Egyszerűen ámultunk, hogy mennyire barátságos, extrém jól felszerelt, tiszta vendégház, nincs olyan eszköz, amit nem talál az ember a házban! 🙂 5 csillag! ***** Köszönünk mindent! ”

 

2022. július 6. –

B. Család, Nyúl

„Sziasztok! Nagyon kellemesen csalódtam. Elvártakat jóval felülmúljátok a szállás gondos ellátásával. Jól döntöttünk, amikor erre esett a választás. Az elektromos légycsapót nem ismertem, de nem tudtam eddig, hogy nekem is kell egy ilyen! 🙂 Kicsit tartottam a régi, ódon parasztház szállástól, de most ideérve inkább otthonosnak érzem a házat. Szuper – maximális odaadás a vendékért – elérhető áron. Köszönjük az ittlétet.”

 

– 2022. július 17. –

B. Tímea, Maklár

„Kedves Anett és Lajos! A házba belépve először a tisztaság fogott meg, majd szép lassan felfedeztem az apró csodákat. Egy nagyon hangulatos, jól felszerelt, igazán otthonos házikóban tölthettem el egy estét. Nagyon köszönöm Nektek és a rugalmasságotokat is! Nagyon szimpatikus házaspár vagytok! Csakis ajánlani tudom másoknak is ezt a helyet! Köszönök mindent! ”

 

– 2022. július 20. –

Csajos Hétvége, Budapest

„Sziasztok!

Szuper csajos hétvégét tölthettünk itt. Nagyon otthonosan éreztük magunkat! Köszönünk mendent! Biztosan visszatérünk még! Örök hála!”

Tina, Noémi, Klau, Barbi

– 2022. július 22. –

N. Család, Sátoraljaújhely

„Kedves Anett és Lajos!
A párommal pont a 20. nyarunkat töltjük együtt, ebből 12 éve már a kislányunkkal hármasban járunk nyaralni. Sok hotelben, szállodában, apartmanban voltunk az évek során, van közöttük olyan, amit kettő óra múlva ott is hagytunk.
Ilyen gyönyörű, otthonias, tiszta, mindennel felszerelt, 100 % a vendégek kényelmét kielégítő apartmanban még sehol nem voltunk!!!
Arról nem is beszélve, amilyen szeretettel, barátsággal fogadtatok minket, még szebbé tette az itt töltött 8 napunkat, amit zavartalan pihenéssel, szuper esti darts és csocsó csatákkal töltöttünk. 🙂
Köszönünk szépen mindent!
Szeretettel ajánljuk mindenkinek!

Linett, Betti, Laci”

– 2022. július 25. – augusztus 01. –

Michael és Barátai, Csehország, Prága

„Hi, we are on the way to Prague. To be honest, I have never seen accommodation like this, especially with the emphasis on excellent cleanliness and details for comfortable use. It was super. I hope to come back someday, I will definitely recommend.
Have a nice day,
Michael and friends”
//
„Szia, úton vagyunk Prágába. Őszintén szólva, még soha nem láttam ilyen szállást, különösen a kiváló tisztaságra és a kényelmes használathoz szükséges részletekre helyezve a hangsúlyt. Szuper volt. Remélem, hogy egyszer visszatérek, határozottan ajánlom.
Szép napot,
Michael és barátai”

– 2022. augusztus 12. –

F. Annamária, Törökszentmiklós

„Kedves Anett és Lajos!

Ismét kellemesen éreztük magunkat Nálatok! 🙂
Szuper otthonos a ház és jó érzés végre a város zajától messze lenni.
Köszönjük a barátságos vendéglátást!

Panna és Levi”

– 2022. augusztus 10. –

T. Család, Tar

„A Tóth család itt járt egy kellemes vasárnapra. Elvarázsolt minket ez a kis ház. Nagyon otthonos, gyönyörű szép, hogy így őrzik a hagyományokat.
Apró pici részletekre figyelve valami káprázatos. Nagyon kényelmes volt ez a gyönyörű ágy. Vissza mentünk itt az időbe és nagyon jó volt.
Minden elismerésünk a Házigazdáknak! Ide mindenképp vissza jövünk!
Köszönjük, hogy itt lehettünk és az élményt!”

– 2022. október 16. –

S. Mária, Barcs

„Köszönjük a vendéglátást, igazán otthon éreztük magunkat.
Viszontlátásra,

H. Tünde, S. Mária, S. Tünde”

– 2022. november 13. –

T. Család, Veszprém

„Néhány mondatban szeretném értékelni a szállást.

Íme:
A tulajdonos személyesen fogadott, nagyon kedves és segítőkész volt. Bemutatta a lakás minden helyiségét és részletes információt adott mindenről röviden és összefogottan. A kis házikó nagyon szép, ízlésesen van berendezve és nagyon tiszta. Minden volt benne amire szükségünk volt a mosogatógéptől a fogpiszkálót is beleértve. Külön kellemes meglepetés volt, hogy a karácsonyi ünnepi időszaknak megfelelően gyönyörűen volt berendezve. Sajnos csak egy éjszakát töltöttünk ott, de nagyon megérte. A szállás lehetőséget ad bármilyen évszakban kellemes pihenésre és kikapcsolódásra.
Még szeretnénk visszatérni ide!

Köszönjük Anett!”

– 2022. december 19. –

Stela M., Egyesült Királyság, Peatey Court

„Staying at Berko Vendeghaz was a fantastic revelation.
The small self-contained cottage, placed at the end on Rakoczifalva with fantastic fields view, and quiet environment. There is a bed room with 4 comfortable single beds, and a wardrobe. For privacy there is a Spanish wall room divider for privacy. The Livingroom has a TV and a table where 5-6 people can have their dinner, comfortably. Small cooking place and a generous bathroom. The Wi-Fi, internet is really fast and reliable. I was working there for one week, with no problems. Very clean place, solid and beautiful furniture, well equipped. The landlords, are welcoming, and paid great attention to details. I slept like a baby on that comfortable bed. Outdoors are exceptionally well equipped with everything you need for an outdoor BBQ, family entertainment, playground for kids, bicycles, whatever you want is there. Thermal SPA not too far from accommodation. I can confidently recommend this place to everyone, who need a quiet, private place to relax and recharge.
Its a must!”
//
„A Berkó Vendégháznál való tartózkodás fantasztikus volt.
A Rákóczifalva végében elhelyezkedő kis önálló házikó fantasztikus kilátással, csendes környezettel rendelkezik. Van egy hálószoba 4 kényelmes egyszemélyes ággyal és egy gardrób. Egy spanyol fal is található. A Nappaliban TV és egy asztal található, ahol 5-6 fő kényelmesen tud vacsorázni. Kis főzőhely és tágas fürdőszoba. A Wi-Fi, az internet nagyon gyors és megbízható. Egy hétig dolgoztam ott, minden gond nélkül. Nagyon tiszta hely, masszív és szép bútorok, jól felszerelt. A szállásadók kedvesek, nagyon odafigyeltek a részletekre. Úgy aludtam, mint egy kisbaba azon a kényelmes ágyon. A szabadban rendkívül jól felszerelt minden, ami egy szabadtéri grillezéshez, családi szórakozáshoz, kerékpározáshoz kell. Termálfürdő nem túl messze található a szállástól.
Bátran tudom ajánlani ezt a helyet mindenkinek, akinek szüksége van egy csendes, privát helyre a kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez.
Kötelező!

Stela”

– 2023. február 01. – 08. –

B b U - Kamenicna, Szlovákia

„Köszönjük az apró figyelmességeket, nagyon szép, nagyon nyugodt hely, még visszatérünk!”

B b U

– 2023. ferbruár 20. –

Mária és Anita, Pomáz

„Köszönjük ezt a csodás vendéglátást!

Igaz csak 1 éjszakát töltöttünk itt, de ámulatba ejtett a csodásan berendezett, és felszerelt ház. Az is, hogy itt tényleg minden IS van ! 🙂

Gratulálok a vendéglátóink ízléséhez, nagyon szép minden!

Kellemes meglepetés volt a kis kedvességek (hűtőbekészítés, kávé, pálinka) . Sok helyen járok az országban, de eddig a legszebb, legkényelmesebb hely!

Visszatérünk! :)”

– 2023. március 11. –

K. Család, Kartal

” Kedves Anett és Lajos !

A ház nagyon otthonos, tiszta.

Jól éreztük magunkat, minden igényt kielégített a felszerelés. Köszönjük az ajándékokat! Szívesen maradtunk volna tovább!

Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Köszönettel:

K. Család”

 

-2023. március 18.-

Attila, Nándor, László, (Retro autósok) Kisvárda

„Kedves Tulajdonosok!

Nagyon elégedettek voltunk a szállással, minden igényt kielégít. Ritkán találozunk ennyire rendezett, szép, otthonos házzal. Köszönjük a vendéglátást, mindenkinek ajánlani fogjuk!”

– 2023. április 21.-

Gábor, Budapest

„Kedves Anett és Lajos!

Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon jól éreztem magam!”

 

– 2023. június 10.-

P. és B. Család, Rábacsanak

„Kedves Vendéglátóink!

Nagyon szépen köszönjük a kimagasló minőségű vendéglátást! Csodálatos kis házikó! Minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik! A terasz ámulatba ejtő! Imádtuk! Sajnos csak 1 éjszakát töltöttünk itt, de szeretnénk még jönni!”

– 2023. június 11. –

Bernadett és Dániel, Baj

„Kedves Anett és Lajos!

Köszönünk nektek mindent! Csodálatos vendéglátók vagytok! Egy jó ízlésű, fantasztikusan felszerelt vendégházban pihenhettünk, nagyon jól éreztük magunkat és családtagjaink is, akik ide látogattak. Számos helyen jártunk már, de ilyen jó ízlés és felszereltség nem fogadott bennünket. Külön köszönet a pálinkáért, ami isteni finom volt. Köszönjük! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Nagyon várjuk már a szeptembert, hogy újra jöhessünk. :)”

– 2023. június 14. –

 

B. Család, Jászapáti

„Keresztlányunk ballagására érkeztünk. Nagyon-nagyon szép, tiszta, otthonos a ház is és a kert is. A régi idők eszközeit becsempészte a felújított házba, amik felidézték a múlt szép emlékeit. Gyönyörűek a dekorációk, amik emelik a csodálatos kis ház fényét! A vendéglátók saját kezű felújított gyümölcse ez a hely, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon ízlésesen, Keresztlányunk „levendulás” korszakának megfelelően volt feldíszítve minden! Köszönjük szépen a meghívást! Ajánlani fogjuk mundenkinek ezt a kis gyöngyszemet!”

– 2023. június 17. –

R. Család, Jászkisér

„Kedves Anett és Lajos!

Köszönjük Nektek, hogy a helyszín biztosításával segítettétek emlékezetessé tenni kislányunk 8. osztályos ballagását. Láttuk rajta, hogy le van nyűgözve (mi is!) Külön köszönet a figyelmességért, hogy bárhová néztünk, levendulás dekort láttunk és a levendula illata is elkísért. Nagyon jól éreztük magunkat!”

– 2023. június 16-18. –

N. Család, Szekszárd

„Kedves Anett és Lajos!

Öt csodaszép napot tölthettünk el nálatok. Szívből köszönjük a kedvességeteket, bízunk benne, hogy visszatérhetünk hozzátok. A szállással nagyon elégedettek voltunk. Nagyon otthonos, tiszta, jól felszerelt kis ház.

Nagyon szépen köszönünk mindent.

Alíz, Zsolti, Hanna, Barnabás, Timi”

  • 2023. július 14. –

H. Család, Derecske

„Kedves Anett és Lajos!

Köszönjük szépen, hogy ilyen gyönyörű kis házban fogadtatok bennünket! Nagyon jól éreztük magunkat! Reméljük hamarosan találkozunk!

Köszönünk szépen mindent!

Marianna, Norbert, Norbika”

– 2023. július 20. –

J. Ágnes, Almásfüzitő

„Köszönjük a vendéglátást és a sok apró kedvességet. Nagyon jól éreztük itt magunkat! Csodálatos ez a hely!! Messziről jöttünk Almásfüzitőről, de úgy hiszem, jövünk még 🙂

A gyermek is nagyon jól érezte magát a sok kis játéklehetőség mellett! Élveztük az itt eltöltött 2 éjszakát! Maradjatok ilyen jók 🙂

Köszönjük.

Ági, Jácint, Benett”

– 2023. július 23. –

Merci Antal
Merci Antal
2024-04-09
Meseházikó!Imádtuk! <3 5 éjszakát töltöttünk itt,de ha lehetőségem lenne ideköltöznék!Úgy aludtunk,mint a bunda.Minden gyönyörű tiszta és minden van.Anett és Lajos tündéri házigazdák.Pálinkával,csokival,pogácsával vártak minket és még a hűtőben is volt meglepi mindenkinek! <3 Ha erre járunk,csak itt szállunk meg újra.Köszönünk Mindent! <3
Csaba Svéd
Csaba Svéd
2024-03-16
Nagyszerű időt töltöttünk el, a ház csodaszép és rendezett. A tulajdonosok kedves és odafigyelnek mindenre, biztos hogy visszatérünk!
Zsolt Bella
Zsolt Bella
2024-01-25
Csaba Nagy
Csaba Nagy
2023-11-30
Igényes, tiszta, vendégváró, jól felszerelt, sok figyelmesség.
Ádám Nagy
Ádám Nagy
2023-11-23
Sándor Antal
Sándor Antal
2023-11-14
R KHAYANTHAM
R KHAYANTHAM
2023-11-03
Knowledge is really like being at home. Not a tall building in the city,
Éva Polyákné Szabó
Éva Polyákné Szabó
2023-10-16
Születésnapot ünnepeltünk a vendégházban. Gyönyörű környezet, csodaszép ház, segítőkész vendéglátók. Mindenkinek ajánlom.
Juhász Pál
Juhász Pál
2023-10-12
Klári Kellerné
Klári Kellerné
2023-10-03